Apple Mac Pro - Fremtidens videoproduktion er NU!

Apple Mac Pro - Fremtidens videoproduktion er NU!

 

Velkommen tilbage, Mac Pro! 

Giv os et ring på 3810 5070 og prøv den i vores demorum...

... Så du kan få prøvet al den kreative frihed du har ventet alt for længe på!

 

Det giver dig selvfølgelig mulighed for selv at få prøvet alle muligheder af og med egne øjne (og måske stopur), opleve hvor meget en Mac Pro kan betyde for dit professionelle videoarbejde.

Bare giv os et ring på 3810 5070 eller mail sales@stjernholmco.dk og få en snak om alle de nye muligheder samt evt. finansiering og supportaftaler.

 

Med Apples gen-fødsel af Mac Pro leverer Apple endelig den super-workstation de har skyldt alle os professionelle.

Alle fordelene ved Apple er tilbage i denne helt nytænkte professionelle super-workstation, der præsenterer helt unikke hardware muligheder i properitær form som kun Apple kan gøre det.

Nøgletal: Op til 28 CPU cores, 52 teraflops GPU power, 1,5 TB ram, Tonsvis af PCIe slots, thunderbolt 3 og USB. Helt nyt termisk unikt low-noise design, fuld modulær opbygning og mulighed for rackmontering eller hjul under.   

Mac Pro Stjernholm Edition er som skabt for den professionelle bruger, der stiller krav til effektivitet, fleksibilitet og optimal forbrug af den kreative tid.

4K og 8K workflows - Glem alt om spild af tid og liv med lange ventetider til renderinger, transcoding, proxy workflows....  

Aldrig før har vi set en maskine med så massiv muskelmasse samlet på et sted og med udvidelsesmuligheder, der i alle sammenhænge, kan tilfredstille dig som professionel bruger.

 

Med tanke på, hvor vigtig en komponent den professionelle computerworkstation er for dit arbejdes kreative muligheder, og ikke mindst tidspresset der ofte er forbundet med videoproduktion, - så betyder hastighed og fleksibilitet utrolig meget for hvad du kan levere i den tid du har og hvilke kompromisser man må tage.

 

 

Mac Pro kan leveres i flere konfigurationer der alle er opbygget over en helt ny INTEL Xeon W chip. Konfigurationerne starter med 8-Core og slutter med imponerende 28-Core og op til 1,5TB Ram

Alt ved og omkring Mac Pro Stjernholm Edition er gen-tænkt og gennemtænkt

Med en Mac Pro Stjernholm Edition som professionel workstation, er alle muligheder åbne for tilpasning og udvidelser.

 

Se mere her: Mac Pro - Udvid din kreative frihed med de rette konfiguration- og tilpasningsmuligheder

Ydeevne, der vil forandre professionelle arbejdsgange

Med op til 28-core Xeon-processorer, grafisk ydeevne på 56 teraflops og det banebrydende Afterburner-kort har den Mac Pro en ydeevne, der vil forandre professionelle arbejdsgange.

 • Blackmagic Design leverer 8K-redigering, -effekter og -farvekorrigering i realtid med fuld CPU- og multi-GPU-acceleration i ProRes 4444 for første gang på noget system.
 • Avid kan tilbyde understøttelse af op til seks HDX-kort, hvilket resulterer i højere IO, et øget antal stemmer og dobbelt så hurtig DSP-behandling som noget andet system kan opnå i Pro Tools.
 • Maxons Cinema 4D oplever 20 procent hurtigere ydeevne til GPU-rendering sammenlignet med en Windows-arbejdsstation med de maksimale tre NVIDIA Quadro RTX 8000-grafikkort. 

Proxy workflows R.I.P.

Til Mac Pro er der introduceret både en ny MPX og Afterburner (ProRes ProRes RAW super-accelerator) option, der for alvor sætter turbo på de grafiske videoprocesser.

Det er således muligt simultant at køre op til:

3 x 8K streams i 30fps eller op til 12 x 4K streams i 30fps ... Begge i ProRes RAW

... Alternativt op til 16 x 4K ProRes 422 streams i 30fps.

Det giver dig en hidtil uhørt mulighed for at tage dine optagelser direkte fra kamera og ind på timelinen og redigere direkte uden ventetid.

Der kan bl.a. monteres 2 MPX med f.eks. ialt 4 Radeon Pro Vega II Duo og 1 Afterburner (ProRes/ProRes RAW accelerator) option i Mac Pro. 

Det giver samlet over 56 Teraflops i single precision og med en memory båndbredde på 1TB/s (!)

 

 

Se også mere om Skærmen der leverer ALT til din videoproduktion - Apple Pro Display XDR

 

 

 

Hvad er det værd at investere i Mac Pro Stjernholm Edition 

Mac Pro Stjernholm Edition er en effektiv og ikke mindst kosteffektiv løsning, der mangedobler hastigheden på arbejdet og derved frigiver tid og resourcer til mere kreativitet og bedre resultater på kortere tid på den mest elegante måde! 

 

Da computeren er en så central komponent indenfor skabelse af high-res medieindhold, audio, video, compositing, colorgrading, VFX, 3D arbejde, programmering og videnskabelig computing, skal naturligvis se investeringen i den slags produktivitet over en længere periode.   Husk, hver dag en Mac Pro hjælper med at slippe kreativiteten fri og opnå mere er  ekstra værdi til din virksomhed.

 

 

Hvis du arbejder med de tunge opgaver, eller i tunge formater - kan en hurtigere workstation f.eks betyde at: 
 • Du får mere kreativ tid
 • Du ikke behøver at gå så meget på kompromis p.g.a tidsnød.
 • Du kan eksperimentere mere
 • lave bedre resultater på kortere tid
 • Du kan nå at hente ungerne hver dag
 • Hurtigere levere renders til godkendelse
 • Slipper for proxy workflows
 • Kan arbejde direkte med RAW video
 • Får plads til alle de særlige udvidelser der måtte bidrage til dine særlige behov.

Hvorfor skal du investere i Mac Pro hos Stjernholm & Co?

To ord:  Ekspert viden & Stjernholm ProCare !

Vi rådgiver i din unikke sammenhæng, og lever af langvarige tætte kunde relationer.  Vi leverer hele den verden af løsninger og produkter der passer i og omkring dine unikke, professionelle behov. Vi ved ganske enkelt hvad det vil sige at have en deadline, og vores serviceprodukter er derfor 100% tilpasset den professionelle virkelighed. Vi tester altid produkterne med virkelighedens behov i mente, så vi kan fortælle dig præcis hvad du får ud af din investering.

20 år indenfor post production, gør at vi kender udfordringerne.

 

 

Hvad skaber dit vigtigste værktøj for dig af værdi?

Mac Pro er den type workstation man anser som en langtidsinvestering. Statistisk set er de typisk fast kørende i produktionen i 5 til 7 år. Altså en investering der hele tiden skaber værdi for virksomheden og som skal kunne tilpasses, udvides og konfigureres til de krav og workflows der kræves og forventes.

Investering i Mac Pro - Det kan være en fordel med leasingfinansiering...

Med finansiel leasing betaler du for maskinen i takt med at du bruger den, i modsætning til f.eks husleje, hvor at du ikke kommer til at eje.

Hver ydelse kan straksafskrives i regnskabet som du gør det med husleje og andre drift omkostninger.

Ved aftalens udløb køber du maskinen for et aftalt beløb. Du kan også få medfinansieret serviceaftale, så du altid har support og er kørende med installeret og leveret låneudstyr sat til rådighed, hvis uheldet er ude.

Det er professionel service der virker når det gælder!  - Og vi laver selvfølgelig al papirarbejdet for dig.

Fra bare ca. kr. 820,- pr. måned/60 mdr. (leasingfinasiering) er du i gang med at spare tid og får løftet effektivitet og kreativitet til nye højder.

Med det nye 32" Apple Pro Display XDR inkl. Pro Stand SAMMEN med en Mac Pro, starter de rette løsninger fra kun kr. 1590,- pr. måned/60 mdr.

Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne med Mac Pro til din videoproduktion eller måske bare vil være en af de første i demorummet, når den lander.

Vil du løbende holdes opdateret på muligheder, leveringstider,

priser, tests og konfigurationer med Mac Pro - Stjernholm Edition ?


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.