Mobil HDR & Dolby Vision løsning på settet - Så kan du også levere det kunderne forventer fremover..

Mobil HDR & Dolby Vision løsning på settet - Så kan du også levere det kunderne forventer fremover..
Med introduktionen af Shogun 7 fra Atomos opfyldes mange af de krav og forventninger der idag kræves eller fremover kan opstå, i samarbejdet mellem filmfotografer, postproduktion .. og ikke mindst kunderne.
HDR og real-time Dolby Vision monitorering

Atomos Shogun 7 er en præcis HDR monitor, optager, switcher designet til alt fra film til TV og streaming opgaver.

Den kan bruges som en fieldmonitor, optager eller switcher til events, dokumentar, i marken historiefortælling eller som et redskab til store Film og TV produktioner hvor folk på settet såsom focus pullere, lysfolk og fotografer kræver en konstant visuel reference.

Shogun 7s lille størrelse lader dig overvåge og tagge mens du er på settet og tjek hvordan dine optagelser vil se ud i modtagerens stue via real-time Dolby Vision output. 

Du er ikke låst til noget bestemt format eller kamera. Det er en fleksibel masterrecording og monitorstation.

Super bærbar live multi-cam optagelse og switching 

Monitorér, optag og switch mellem 4 live HD SDI inputs og et PGM out for fleksible i maken produktioner. Perfekt til f.eks. streamingopgaver med Teradek's Bond Backpack. Du kan tilslutte gen lock in og out for at tilslutte eksisterende infratruktur. Shogun 7 tilbyder iso recording af 4 x SDI i op til HDp60. (OBS! Funktionen bliver tilgængelig ved næste firmware i november)

Når du er færdig med at optage er det blot at importere Atomos XML filen i dit system og din timeline bliver på magisk vis fyldt med dine cuts. Lyd er der også styr på ved hver ISO og program optagelse.

Der kan indsættes lyd fra Shogun 7's analoge lydindgang og  2 digitale kanaler på hver optaget stream. Program streamen optager altid den analoge indgang og skifter mellem de andres kilders lyd for at matche det switchede feed.

Historiefortælling i 4K eller 2K slow-mo

De fleste streamingtjenester kræver nu at alt optages i 4K. Med den seneste HDMI 2.0v teknologi kan du optage op til 4Kp60 fra alle understøttede kameraer. Du kan også gøre det i SDI med quad link, dual link eller single link. 

Hvis slow motion optagelse er vigtigt for dine produktioner lader Shogun 7 dig optage 2K i op til 240p. Du kan "tag on-the-fly" mens du optager og efterfølgende søge efter dine tags i Final Cut X, Adobe Premiere* og Avid Media Composer.

*xml konvertering kan være nødvendig. 

Er du i tvivl om mulighederne så giv os et ring på 3810 5070 og prøv mulighederne af i vores demorum

Se mere om Shogun 7 levering, priser, supportmuligheder og evt. finansiering

Atomos bringer den virkelige verden tættere på din skærm

Dynamic AtomHDR er designet af Atomos for at opnå en 1,000,000:1 skærmkontrast ratio. Med Shogun 7 er sort og farver rige og dybe. Billeder popper ud af skærmen med fantastisk detaljegrad. Skærmen bruger en kombination af avanceret LED og LCD teknologier som sammen giver dybere og bedre sort end de fleste andre OLED skærme i samme størrelse men giver mere lys og vivid color performance.

Objekter optræder mere levende end nogensinde hvor komplekse teksture og gradueringer træder frem som aldrig før.

HDR

En ny 360 zone backlight er kombineret med den nye skærmteknologi og styret af dynamic AtomHDR engine for at vise milioner af gradienter af lys og farver, som får dig til at tabe kæben. 

Det tillader Shogun 7 at vise 15+ stops dynamisk rækkevidde på skærmen.

Skærmen er meget præcis med ultra bredt farverum og dækker 105% DCI-P3.

For første gang kan du se det dit kameras sensor rent faktisk ser.

Optag RAW og se det på et TV med Dolby Vision HDR

Udfordringen med HDR-produktion er at bevare produktionen på det kreative nivau på optagelsestidspunktet mod det færdige produkt, der ses på enheder og tv'er. Atomos og Dolby er gået sammen om at give dig et Dolby Vision live HDMI output i real time, fra ethvert SDI- eller HDMI HDR-kamera. 

Forbind dit Dolby Vision-kompatible tv eller skærm til din Shogun 7 eller Ninja V, og på magisk vis analyserer AtomOS automatisk billedet, kommunikerer med tv'et og anvender de rigtige farve- og lysstyrkeprofiler til det maksimale HDR-billede på skærmen eller tv'et.

Dette sikrer, at HDR-billedet altid ser ud - som det var tænkt fra starten. Dette er en værdifuld referencekontrol for den kreative fotograf og klient.

Denne funktion er også tilgængelig ved afspilning af RAW og LOG optagede ProRes RAW, ProRes og DNx dailies til øjeblikkelig on-set monitorering.

Brug afspilningsfunktioner som slow motion, og indsæt redigerings- ind- og ud-punkter for at fremskynde redigeringsprocessen.

 

Se mange flere Mobile Recorder løsninger og muligheder

 

 

 

Live Atomos til Dolby Vision TV workflow
Dolby Vision Atomos Workflow

AtomOS 10 – monitoring & playback i lommeformat

AtomOS 10 inkluderer en redesignet touch-brugergrænseflade forbedret til HDR-visning via Dynamic AtomHDR-motor.

Det giver mulighed for nøjagtig opsætning og one-touch betjening af en række scopes, eksponering, zoom, kalibrering og fokuseringsværktøjer, for at sikre en god optagelse hver gang.

En optagelse er ikke færdig, før den er markeret. Shogun 7 tillader øjeblikkelig afspilning, langsom bevægelse og frame-by-frame-analyse til øjeblikkelig HDR-gennemgang enten på skærmen eller ud til et hvilket som helst TV eller skærm, der er i stand til at vise Dolby Vision.

Det at afspille SDR er lige så let, du kan endda gennemgå dem side om side.

 

 

Se også recorder/monitor løsning i "mega"format

 

ProRes RAW – Det bedste af RAW og ProRes er samlet

Med optagelse af ProRes RAW med Shogun 7 frigøres det rigtige potentiale i dit RAW-filmkamera og giver fuld kontrol af dit materiale i den højest mulige kvalitet.

ProRes RAW kombinerer fleksibiliteten i RAW-video med ProRes. Importer og rediger uberørt video med RAW-data direkte fra din kamerasensor uden at bremse din redigering.

Disse RAW-filer giver maksimal fleksibilitet til at justere udseendet på din video, mens de udvider lysstyrke og shadows. Den ideelle kombination til HDR-arbejdsgange.

 

 

Shogun 7 bevarer dit indholds maksimale dynamiske range, farvernøjagtighed og detaljer. Farver kan let matches, og den ekstra information betyder, at optagelser let kan manipuleres i postproduktion, hvilket især er nyttigt til grading og VFX-skud.

Ud over ProRes RAW understøtter Shogun 7 ProRes, DNxHR, CinemaDNG, Avid DNxHD via HDMI og SDI. Optagelse fra enhver HDMI-, SDI- eller Quad Link SDI-kilde inklusive kameraer fra Nikon, Canon, Panasonic, Sony, RED og ARRI.

Prøv selv mulighederne af sammen med dit eget udstyr - Giv os et ring på 3810 5070 og lav en aftale med vores filmguruer.

Redigér HDR i felten

Forkort afstanden mellem optagelse og den endelig redigering med AtomOS realtidsproduktionsværktøjer og -funktioner.

Monitorér, analyser og markér skud, så du får mest muligt ud af mobiliteten mens du er på farten. Optag direkte til de ønskede NLE-redigerings- / grading- / transkodningsformater; fra kamera til post production med support for Apple Final Cut Pro, Avid Media Composer og Adobe Premiere.

Med de nye ProRes RAW-metadatafunktioner mister du aldrig overblikket og kan have ro i sindet efter produktionen. Afspil dailies på settet på enheden eller til et tv med fuld Dolby Vision-support.

Balanceret audio

Fjern behovet for en separat lydoptager. Tilslut en mikrofon med XLR (kræver adaptorkabel)  Shogun 7 kan også give 48v phantom power.

Vælg indgangsniveauer for mic eller line, optag op til 12 kanaler digital lyd fra HDMI eller SDI.

Smid et par hovedtelefoner i og overvåg kanalerne 2 og 2. Der er dedikerede metre, gain og delay-kompensering.

Krydskonvertering

Tilslut alle SDI- eller HDMI-enheder til monitorering og optagelse. Krydskonvertering mellem HDMI 2.0 og 1.5G / 3G / 6G / 12G / Quad Link SDI i næsten enhver kombination og slip for at rode med en løs mini converter.

Se mere om Atomos Shogun 7 - priser, levering og evt. finansiering fra kun kr. 435,- pr. md. inkl. 3 års fuld Stjernholm ProCare 

Arbejd videre og levér dine produktioner til kunderne, selvom uheldet er ude!

Det kan gå ud over dine kunder, hvis tingene ikke spiller og vi VED hvad det koster i tabt arbejde, mistede data og logistik, når udstyret ikke makker ret, - for vi har været der selv!

Stjernholm ProCare aftale = 100% oppetid

Med tilkøb af vores unikke ProCare aftale sørger vi for samme eller tilsvarede lånekamera, hvis dit kamera skal til reparation.

Du får også 3 års ubegrænset og prioriteret telefonsupport alle hverdage 9-17

 

Se mere om Stjernholm ProCare muligheder

På den måde er din produktivitet sikret med meget lille nedetid, uanset hvad!
 

Ring på 3810 5070 og hør mere om mulighederne og få en snak om hvad den rigtige løsning kan være til dine udfordringer og ambitioner.

Du kan også sende os en mail på sales@stjernholmco.dk - Så ringer vi dig op!

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.