Mac Pro - Udvid din kreative frihed med de rette konfigurationsmuligheder

Mac Pro - Udvid din kreative frihed med de rette konfigurationsmuligheder

Med tanke på, hvor vigtig en komponent den professionelle computerworkstation er for dit arbejdes kreative muligheder, og ikke mindst tidspresset der ofte er forbundet med videoproduktion...

...så betyder konfiguration, udvidelsesmuligheder og den rette support utrolig meget.

Mac Pro er en unik løsning, der med sine mange udvidelses- og konfigurationsmuligheder, kan mangedoble hastigheden på arbejdet og derved frigive tid og resourcer til mere kreativitet og bedre resultater på kortere tid på den mest elegante måde!

...og den kan leveres i tilpassede konfigurationer og med udvidelser der til fulde understøtter og skaber maksimal udnyttelse i worklows og gældende infrastruktur.

 

Findes i vores demorum

Kontakt os på 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk

Leveringstiden er ca. 1-2 uger på de fleste Mac Pro konfigurationer

 

 

Prøv selv Mac Pro mulighederne af i det rette miljø sammen med vores klippe- og gradingeksperter...

 

Hvad skaber dit vigtigste værktøj for dig af værdi?

Mac Pro er den type workstation man anser som en langtidsinvestering. Statistisk set er de typisk fast kørende i produktionen i 5 til 7 år. Altså en investering der hele tiden skaber værdi for virksomheden og som skal kunne tilpasses, udvides og konfigureres til de krav og workflows der kræves og forventes.

Investering i Mac Pro - Det kan være en fordel med leasingfinansiering...

Med finansiel leasing betaler du for maskinen i takt med at du bruger den, i modsætning til f.eks husleje, hvor at du ikke kommer til at eje.

Hver ydelse kan straksafskrives i regnskabet som du gør det med husleje og andre drift omkostninger.

Ved aftalens udløb køber du maskinen for et aftalt beløb. Du kan også få medfinansieret serviceaftale, så du altid har support og er kørende med installeret og leveret låneudstyr sat til rådighed, hvis uheldet er ude.

Det er professionel service der virker når det gælder!  - Og vi laver selvfølgelig al papirarbejdet for dig.

Fra bare ca. kr. 820,- pr. måned/60 mdr. (leasingfinasiering) er du i gang med at spare tid og får løftet effektivitet og kreativitet til nye højder.

Med det nye 32" Apple Pro Display XDR inkl. Pro Stand SAMMEN med en Mac Pro, starter de rette løsninger fra kun kr. 1590,- pr. måned/60 mdr.

Kontakt os på 3810 5070 og få en snak eller et uforpligtende møde om mulighederne.

Mac Pro leverer konfigurationsmuligheder og udvidelser der kan løfte dit professionelle videoarbejde og kreative frihed til hidtil ukendte niveauer...

Alle fordelene ved Apple er tilbage i denne helt nytænkte professionelle super-workstation, der præsenterer helt unikke hardware muligheder i properitær form som kun Apple kan gøre det.

Op til 28 CPU cores, 52 teraflops GPU power, 1,5 TB ram, Tonsvis af PCIe slots, Thunderbolt 3 og USB.

Helt nyt og unikt termisk low-noise design, fuld modulær opbygning og mulighed for rackmontering eller hjul under.   

Mac Pro Stjernholm Edition er som skabt for den professionelle bruger, der stiller krav til effektivitet, fleksibilitet og optimal forbrug af den kreative tid.

 

4K og 8K workflows - Glem alt om spild af tid og liv med lange ventetider til renderinger, transcoding, proxy workflows....  

 

Aldrig før har vi set en maskine med så massiv muskelmasse samlet på et sted og med udvidelsesmuligheder, der i alle sammenhænge, kan tilfredstille dig som professionel bruger.

 

Med tanke på, hvor vigtig en komponent den professionelle computerworkstation er for dit arbejdes kreative muligheder, og ikke mindst tidspresset der ofte er forbundet med videoproduktion, - så betyder hastighed og fleksibilitet utrolig meget for hvad du kan levere i den tid du har og hvilke kompromisser man må tage.

 

 

 

Mac Pro kommer i flere konfigurationer der alle er opbygget over en helt ny INTEL Xeon W chip. Konfigurationerne starter med 8-Core og slutter med imponerende 28-Core og op til 1,5TB Ram

 

Giv os et ring på 3810 5070 og få en snak om alle de nye Mac Pro muligheder og hvad den kan betyde for dit workflow og professionelle videoproduktion.

Vil du løbende holdes opdateret på muligheder, priser, tests og konfigurationer med Mac Pro - Stjernholm Edition ? - Så tilmeld dig her >>>>

 

 

Alt ved og omkring Mac Pro Stjernholm Edition er gen-tænkt og gennemtænkt

Med en Mac Pro Stjernholm Edition som professionel workstation, er alle muligheder åbne for tilpasning og udvidelser.

 

Med otte PCI Express-udvidelsespladser får konfiguration og valgfrihed en helt ny betydning. 

Mac Pro er udviklet til dit professionelle arbejde, og giver bl.a. uhørt høj båndbredde til de krævende processer.

Den har fire udvidelsespladser med dobbelt bredde, tre pladser med enkelt bredde og en plads med halv længde, der er forud­konfigureret med Apple I/O-kortet – dobbelt så mange pladser som det forrige Mac-kabinet. Nu kan du tilpasse og udvide på måder, der aldrig før har været mulige på en enkelt arbejdsstation.

Slip kreativiteten endnu mere løs med MPX udvidelse

Når du arbejder professionelt med video og grafik er en højtydende grafikarkitektur afgørende for dit workflow. Især i forbindelse med opgaver som opbygning af 8K-scener, animation af 3D-filmelementer og konstruktion af livagtige spilmiljøer.

For at kunne give dig den højst mulige kreative frihed og løfte grafikmulighederne op på et nyt niveau introducerer Apple derfor også deres nye banebrydende MPX modul. 

MPX-modulet tager udgangspunkt i et almindeligt PCI Express-stik. Men for første gang i et grafikkort er der tilføjet flere PCI-lanes for at kunne integrere Thunderbolt og åbne op for flere muligheder. Med op til 500 watt har MPX-modulet i sig selv lige så meget kraft som hele den forrige generation af Mac Pro.

 

 

Radeon Pro Vega II Duo. Dobbelt op på power. 

Med op til 14 teraflops ydeevne til databehandling, 32 GB hukommelse og 1 TB/s hukommelses-båndbredde er MPX-modulet med Radeon Pro Vega II et rent kraftværk. For at få endnu mere power har Apple kombineret to Radeon Pro Vega II-GPU’er og skabt Vega II Duo.

Med dobbelt grafisk ydeevne, hukommelse og hukommelses-båndbredde er det verdens mest kraftfulde grafikkort.

De to GPU’er er forbundet gennem Infinity Fabric Link, som giver mulighed for dataoverførsel op til 5 x hurtigere mellem GPU’er.

Det er en kæmpe fordel for programmer, der er optimeret til at bruge flere GPU’er.

 
Verdens stærkeste grafikkort. Gange to (!) 

Apple er gået et langt skridt videre med ydeevnen i den nye Mac Pro. Den understøtter nemlig konfiguration af hele to Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

De fire GPU’er arbejder sammen om at tilføje op til 56 teraflops og en høj hukommelsesbåndbredde på 128 GB.

Det er en enorm ydeevne, der er skabt til at give dig fuldstændig kreativ frihed i videoproduktionen og de grafiske processer.

 

Se også: Skærmen der leverer ALT til din videoproduktion - Apple Pro Display XDR

 

Redigér 8K video uden begrænsninger med Afterburner udvidelse. 

Apple's Afterburner udvidelse er udviklet til at forvandle workflowet for professionelle inden for film og video

Det giver dig mulighed for at gå direkte fra kameraet til din timeline, hvor du kan arbejde med 4K- og tilmed 8K-filer helt fra starten.

Det er slut med tidskrævende omkodning, ekstra lagerplads og fejl under eksport. Proxy-workflows hører nu fortiden til.

Klip og redigér med endnu mere frihed og kreativitet. 

Afterburner er et hardware-acceleratorkort bygget med en FPGA eller programmerbar ASIC.

Det betyder over en million logikceller der kan det behandle op til 6,3 milliarder pixels i sekundet og håndtere op til tre (3) 8K ProRes RAW-streams eller tolv (12) 4K ProRes RAW-streams.

 

Det betyder, at du kan frigøre processorkraft og få mulighed for endnu flere kreative muligheder, effekter og bearbejdning uden dræbende ventetider.

 • Op til 3 8K ProRes RAW-videostreams ved 30 fps
 • Op til 12 4K ProRes RAW-videostreams ved 30 fps
 • Op til 16 4K ProRes 422-videostreams ved 30 fps

 

Se mere om Color Grading og HDR løsninger

Giv os et ring på 3810 5070 til en snak eller uforpligtende gennemgang af de mange muligheder der kan effektivisere workflowet.

 

Ydeevne, der vil forandre professionelle arbejdsgange

Med op til 28-core Xeon-processorer, grafisk ydeevne på 56 teraflops og det banebrydende Afterburner-kort har den nye Mac Pro en ydeevne, der vil forandre professionelle arbejdsgange.

 • Blackmagic Design leverer 8K-redigering, -effekter og -farvekorrigering i realtid med fuld CPU- og multi-GPU-acceleration i ProRes 4444 for første gang på noget system.
 • Avid kan tilbyde understøttelse af op til seks HDX-kort, hvilket resulterer i højere IO, et øget antal stemmer og dobbelt så hurtig DSP-behandling som noget andet system kan opnå i Pro Tools.
 • Maxons Cinema 4D oplever 20 procent hurtigere ydeevne til GPU-rendering sammenlignet med en Windows-arbejdsstation med de maksimale tre NVIDIA Quadro RTX 8000-grafikkort. 

Proxy workflows R.I.P.

Med introduktionen af MPX og Afterburner udvidelserne (ProRes ProRes RAW super-accelerator), bliver der for alvor sat turbo på de grafiske videoprocesser.

 

Se også mere om Skærmen der leveres ALT til din videoproduktion - Apple Pro Display XDR

 

 

LYNHURTIG I/O

De rette forbindelser skaber effektivitet i workflowet. Og der er nok af dem. 

Mac Pro har I/O-porte med ekstremt høj ydeevne. Det starter med fire Thunderbolt 3-porte, to USB-A-porte og to 10 Gb Ethernet-porte.

Der er selvfølgelig mulighed for at tilføje 100GbE Dual- eller Singleport kort (f.eks. ATTO Fastframe network interface card), som sikrer Mac Pro'en maksimal adgang via den gældende infrastruktur. 

Se mere om de rette løsninger til infrastruktur og storage administration

 

Men også med hvert MPX-modul, du tilføjer, får du endnu flere muligheder.

Tilslut op til 12 (tolv) 4K-skærme eller op til seks (6) Pro Display XDR-skærme fra Apple, og se dit kreative arbejde med over 120 millioner pixels.

Med op til 12 Thunderbolt 3-porte har Mac Pro ikke bare plads til flere porte end nogen anden Mac, men integrerer dem på elegant vis med hvert nye modul, der tilføjes.

 

Hvad er det værd at investere i Mac Pro Stjernholm Edition 

Mac Pro Stjernholm Edition er en effektiv og ikke mindst kosteffektiv løsning, der mangedobler hastigheden på arbejdet og derved frigiver tid og resourcer til mere kreativitet og bedre resultater på kortere tid på den mest elegante måde! 

 

Da computeren er en så central komponent indenfor skabelse af high-res medieindhold, audio, video, compositing, colorgrading, VFX, 3D arbejde, programmering og videnskabelig computing, skal naturligvis se investeringen i den slags produktivitet over en længere periode.   Husk, hver dag en Mac Pro hjælper med at slippe kreativiteten fri og opnå mere er  ekstra værdi til din virksomhed.

Hvis du arbejder med de tunge opgaver, eller i tunge formater - kan en hurtigere workstation f.eks betyde at: 

 • Du får mere kreativ tid
 • Du ikke behøver at gå så meget på kompromis p.g.a tidsnød.
 • Du kan eksperimentere mere
 • Lave bedre resultater på kortere tid
 • Du kan nå at hente ungerne hver dag
 • Hurtigere levere renders til godkendelse
 • Slipper for proxy workflows
 • Kan arbejde direkte med RAW video
 • Får plads til alle de særlige udvidelser der måtte bidrage til dine særlige behov.

 

 

Se også mere om: Langtidsarkivering af videoproduktioner på harddiske ?... eller LTO ?

 

 

Hvorfor skal du investere i Mac Pro hos Stjernholm & Co?

To ord:  Ekspert viden & Stjernholm ProCare support!

Vi rådgiver i din unikke sammenhæng, og lever af langvarige tætte kunde relationer.  Vi leverer hele den verden af løsninger og produkter der passer i og omkring dine unikke, professionelle behov.

Vi ved ganske enkelt hvad det vil sige at have en deadline, og vores serviceprodukter er derfor 100% tilpasset den professionelle virkelighed. Vi tester altid produkterne med virkelighedens behov i mente, så vi kan fortælle dig præcis hvad du får ud af din investering. 20 år indenfor post production, gør at vi kender udfordringerne.

 

Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne med Mac Pro til din videoproduktion eller måske bare vil være en af de første i demorummet, når den lander.

 

Vil du løbende holdes opdateret på muligheder,

priser, tests og konfigurationer med Mac Pro - Stjernholm Edition ?

 


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.