Apple M1 Pro eller Max - Få en skræddersyet konfiguration til workflowet...

Apple M1 Pro eller Max - Få en skræddersyet konfiguration til workflowet...

Med Apples 14" & 16" MacBook Pro 2021 versioner med de nye M1 Pro og M1 Max processorer, kommer du med de rette konfigurationer til at opleve en hidtil uset og revolutionerende mobil ydeevne i den professionelle videoproduktion.

 

Arbejder du idag med f.eks. DaVinci Resolve Studio og Fusion, eller måske Final Cut, Adobe Premiere?

Så får du udnyttelse af de voldsomt imponerende kræfter der findes i Apples revolutionerende M1 arkitektur.

CPU'en i M1 Pro og M1 Max processoren giver op til 70 procent hurtigere CPU-ydeevne end den nu lidt mindre M1 processor vi så sidste år.

GPU'en i M1 Pro er op til to gange hurtigere end M1, mens M1 Max er op til imponerende fire gange hurtigere end M1.

Det giver professionelle brugere mulighed for lynhurtigt at klare selv de mest krævende video opgaver langt hurtigere end tidligere.

 

M1 Pro: Ydeevne og kompetence på et helt nyt niveau til videoproduktionen

 

M1 Pro tilbyder op til 200 GB/s hukommelsesbåndbredde og understøtter op til 32 GB samlet hukommelse. M1 Max har op til 400 GB/s hukommelsesbåndbredde – dobbelt så meget som M1 Pro og næsten 6 gange mere end M1 – og understøtter op til 64 GB samlet hukommelse.

De nye MacBook Pro'er benytter op til 16 GB intern grafisk hukommelse. Denne enorme hukommelseskapacitet muliggør grafik- og video intensive arbejdsgange, som hidtil har været helt utænkelige på en bærbar computer.

M1 Pro og M1 Max har desuden forbedrede medieprocessorer med dedikerede ProRes-acceleratorer specielt til professionel videobehandling. 

 

Både M1 Pro og M1 Max leverer det samme niveau af ydeevne, uanset om MacBook Pro er tilsluttet strøm eller bruger batteriet.

M1 Pro har en op til 16-core GPU, der er op til dobbelt så hurtig som M1 og op til syv gange hurtigere end den integrerede grafik på den nyeste 8-core chip til en bærbar PC. 

M1 Pro kan konfigureres med op til 32 GB samlet hukommelse med op til 200 GB/s hukommelsesbåndbredde, så kreative sjæle som arbejder med Post Produktion, VFX design, 3D animering og lign. kan skabe endnu mere på farten end nogensinde før, med de rette sammensatte konfigurationer.

 

M1 Max: Verdens mest effektive processor i en bærbar computer til professionel Video og VFX brug

M1 Max har den samme stærke 10-core CPU som M1 Pro, og dertil kommer en GPU med op til kolossale 32 kerner, som giver en op til fire gange hurtigere grafisk ydeevne end M1 processoren. Med sine revolutionerede GPU kræfter forvandler M1 Max grafikkrævende arbejdsgange. Det gælder bl.a. op til 13 x hurtigere rendering af komplekse tidslinjer i Final Cut Pro sammenlignet med den forrige generation af 13" MacBook Pro.

M1 Max tilbyder også en konstruktion med højere båndbredde og har dobbelt så stor hukommelsesgrænseflade som M1 Pro med op til 400 GB/s, dvs. næsten seks gange større hukommelsesbåndbredde end M1. Det betyder, at M1 Max kan konfigureres med op til 64 GB hurtig samlet hukommelse. Med sin kraftige ydeevne er M1 Max den mest effektive chip nogensinde designet til professionelt video og VFX arbejde på farten.

 

Hurtig og effektiv medieprocessor med op til hele 10 (ti..!) gange hurtigere ProRes transkodning

M1 Pro og M1 Max har en Apple-designet medieprocessor, som giver hurtigere videobehandling og samtidig udnytter batteritiden maksimalt. M1 Pro har desuden dedikeret acceleration til ProRes-video-codec'et og gør det muligt at afspille flere 4K og 8K ProRes-videostreams af høj kvalitet, mens der bruges et minimum af strøm.

M1 Max går skridtet videre og giver op til to gange hurtigere videokodning end M1 Pro og har desuden to ProRes-acceleratorer.

Med M1 Max kan den nye MacBook Pro med de rette konfigurationer foretage transkodning af ProRes-video i Compressor op til hele ti gange hurtigere end den forrige generation af 16" MacBook Pro.

 

Avancerede teknologier til et komplet professionelt system

Både M1 Pro og M1 Max er spækket med avancerede specialdesignede teknologier, der hjælper med at få professionelle arbejdsgange i video produktionen til at nå nye højder. Bl.a. en helt ny skærmprocessor som kan drive op til 3 stk. Apple XDR 6K Displays samt yderligere en 4K Skærm.

Hvilke konfigurationer bør du overveje til dit professionelle videoarbejde for at få mest for pengene ?

Den nye MacBook Pro fås i både 14" og 16" og de rykker grænserne for, hvad en bærbar computer kan, ved at levere en utrolig ydeevne og helt nye egenskaber.

Både 14" og 16" fås bl.a. med M1 Pro og M1 Max processorer med forskellige specs, alt efter hvad man har brug for i sin video produktion.

Med de rette og skræddersyede konfigurationer kan der virkelig effektiviseres i workflowet og spares tid i det daglige video arbejde... 
 • Op til 9,2 gange hurtigere 4K-rendering i Final Cut Pro med M1 Pro og op til 13,4 gange hurtigere med M1 Max.
 • Op til 5,6 gange hurtigere kombineret vektor- og raster-GPU-ydeevne i Affinity Photo med M1 Pro og op til 8,5 gange hurtigere med M1 Max.
 • Op til 3,6 gange hurtigere effektrendering i Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio med M1 Pro og op til 5 gange hurtigere med M1 Max.

 

Både M1 Pro og M1 Max har superkræfter takket være en 16-core Neural Engine, der giver brugerne mulighed for at udføre ML-opgaver hurtigere, blandt andet:

 • Op til 8,7 gange hurtigere ydeevne til registrering af objekter i Final Cut Pro med M1 Pro og op til 11,5 gange hurtigere med M1 Max.
 • Op til 7,2 gange hurtigere registrering af sceneredigering i 1080p ProRes 422-video i Adobe Premiere Pro.
 • Op til 2,6 gange hurtigere ydeevne til valg af motiver på billeder i Adobe Photoshop.

 

Når det gælder 16" MacBook Pro findes der yderligere kræfter at trække på med f.eks. en 32-core GPU hvor ydelsen på de kreative kræfter for alvor bliver sat i vejret for den krævene bruger: 

 • Op til 2,9 gange hurtigere kombineret vektor- og raster-GPU-ydeevne i Affinity Photo med M1 Pro og op til 4,5 gange hurtigere med M1 Max.
 • Op til 2,5 gange hurtigere rendering i Maxon Cinema 4D med Redshift med M1 Pro og op til 4 gange hurtigere med M1 Max.
 • Op til 1,7 gange hurtigere 8K-rendering i Final Cut Pro med M1 Pro og op til 2,9 gange hurtigere med M1 Max.

Med 16-core Neural Engine i både M1 Pro og M1 Max bliver ML-opgaver hurtigere end nogensinde på 16" MacBook Pro, blandt andet:

 • Op til 4,4 gange hurtigere registrering af sceneredigering i 1080p ProRes 422-video i Adobe Premiere Pro.
 • Op til 3,6 gange hurtigere ydeevne til registrering af objekter i Final Cut Pro med M1 Pro og op til 4,9 gange hurtigere med M1 Max.
 • Op til 1,5 gange hurtigere ydeevne med M1 Pro og op til dobbelt så hurtig ydeevne med M1 Max til valg af motiver på billeder i Adobe Photoshop.
Med M1 Pro kan du nu tilslutte op til to Pro Display XDR-skærme, og med M1 Max kan der tilsluttes op til tre Pro Display XDR-skærme og en 4K monitor. Altsammen sammen på samme tid!

Ring til os på 3810 5070 og få en snak om hvad den rigtige konfiguration bør være for at passe præcis til dine forventninger og professionelle video arbejde.

For første gang kan du nu også få MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skærm

Liquid Retina XDR-skærmen leverer op til 1.000 nits vedvarende lysstyrke på fuld skærm, en utrolig maksimal lysstyrke på 1.600 nits og et kontrastforhold på 1.000.000:1.

Extreme Dynamic Range bringer HDR-indhold til live med utrolige detaljer i mørke områder, strålende og spektakulære lyse områder, dybere sort og mere levende farver end nogensinde før.

Den har et imponerende bredere farveområde (P3) og understøtter en milliard farver, hvilket skaber mere flydende farveforløb.

ProMotion-teknologi findes nu også på Mac i denne nye skærm med en adaptiv opdateringsfrekvens på op til 120 Hz.

Brugere, der arbejder med videoredigering, kan selvfølgelig også fastlåse den opdateringsfrekvens, der passer bedst til deres videomateriale.

 

De nye 14" og 16" MacBook Pro'er har alle de forbindelser du har brug for. 

Begge modeller har tre Thunderbolt 4-porte til at tilslutte eksterne enheder med høj hastighed, en SDXC-kortplads til hurtig adgang til medier, en HDMI-port til praktisk tilslutning af skærme og TV og et forbedret hovedtelefonstik, der understøtter hovedtelefoner med høj impedans.

MagSafe er tilbage på MacBook Pro med MagSafe 3, der har et opdateret design og sender mere strøm ind i systemet end nogensinde før.MagSafe 3 gør det hurtigt og nemt at tilslutte et opladerkabel og beskytter samtidig MacBook Pro.

Desuden får Mac for første gang hurtig opladning, så den kan oplades op til 50 procent på bare 30 minutter.

 

Hvad skaber dit vigtigste værktøj for dig af værdi?

Med en investering i MacBook Pro 2021 kan det være en fordel med leasingfinansiering...

De nye nye MacBook Pro maskiner er nu nået et niveau hvor man anser disse som langtidsinvesteringer. Statistisk set er de typisk fast kørende i produktionen i 3-5 år. Altså en investering der hele tiden skaber værdi for virksomheden og som skal kunne tilpasses, udvides og konfigureres til de krav og workflows der kræves og forventes.

Med finansiel leasing betaler du for maskinen i takt med at du bruger den, i modsætning til f.eks husleje, hvor at du ikke kommer til at eje.

Hver ydelse kan straksafskrives i regnskabet som du gør det med husleje og andre drift omkostninger.

Ved aftalens udløb køber du maskinen for et aftalt beløb. Du kan også få medfinansieret serviceaftale, så du altid har support og er kørende med installeret og leveret låneudstyr sat til rådighed, hvis uheldet er ude.

Det er professionel service der virker når det gælder!  - Og vi laver selvfølgelig al papirarbejdet for dig.

 

Hvad er en Stjernholm Edition Apple Computer?

En Stjernholm Edition Mac er en Mac til professionelt brug. Specificeret med kraftigere grafikkort, lynhurtig storage og masser af Ram i den konfiguration der giver det bedste pris/ydelses forhold til brug med professionelle video programmer.

Alle Stjernholm Editions kan tilbydes med en ekstra 4 årig total forsikring, med mulighed for Stjernholm service aftale til en meget lav pris, så du kan være sikker på at dit vigtigste værktøj altid er kørende uanset hvad.

Giv os bare et ring på 3810 5070 få snakken om dine krav og forventninger til videoarbejdet på din næste Mac.

.. Eller skriv på sales@stjernholmco.dk

Hvad sker der hvis uheldet er ude?

Som professionel er din Stjernholm Edition Mac med stor sandsynlighed dit allervigtigste arbejdsværktøj. Derfor er det væsentligt at overveje hvad du har brug for, hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for omgående at kunne komme videre.

 

Vi tilbyder indtil flere support løsninger.

Vurder selv hvilken af de 3 muligheder der er bedst for dig:

1. Stjernholm Edition standard 1 års garanti:

Stjernholm Editions har et års garanti der dækker fabriksfejl og lignende. Maskinen skal indleveres og du har ikke en anden i mellemtiden. (hvis muligt tilbyder vi dig at leje en anden maskine).

 

2. Stjernholm ProCare aftale = 100% oppetid.

Vi sørger for samme eller tilsvarede lånemaskine, hvis din maskine skal til reparation og overfører hele dit setup til lånemaskinen (hvis det er teknisk muligt).

Du får også 3 års ubegrænset og prioriteret telefonsupport alle hverdage 9-17

På den måde er din produktivitet sikret med meget lille nedetid, uanset hvad!

 

 

3. Stjernholm ProCare Plus = Support, service, reparationer og hændelige uheld i 4 år.

Hvis du ønsker en Stjernholm ProCare Plus aftale, får du også en forsikring som giver 4 års garanti inkl. dækning af pludseligt opståede skader.

Når uheldet er ude, eller maskinen skal til reparation, så kontakter du forsikringsselskabet og de dækker alle omkostningerne. (Skader og reparationer har en selvrisiko på 500 kr.)

 

Vi sørger for samme eller tilsvarede lånemaskine, hvis din maskine skal til reparation og overfører hele dit setup til lånemaskinen (hvis det er teknisk muligt).

Du får også 4 års ubegrænset og prioriteret telefonsupport alle hverdage 9-17.

Stjernholm ProCare Plus aftalen skal være tegnet senest 14 dage efter købet.

 

Skal vi installere for dig ? , – så supporterer vi gratis og holder dig kørende det første år!

Når du køber en Mac løsning inkl. installation og dokumentation fra Stjernholm & Co, får du samtidig et års gratis telefon support og installeret låneudstyr, hvis uheldet skulle være ude.

Når vi installerer, holder vi dig også kørende det første år, uden omkostninger for dig.  Er der brug for at vi skal komme on-site og supportere, gælder vores normale support takster.  Efter det første år kan man f.eks tegne en Stjernholm ProCare aftale for at have samme dækning på udstyret.  Tal med os på 3810 5070 om hvad der er den rette løsning for din virksomhed.

Kontakt os på 3810 5070 og få en snak om hvilke support muligheder og maskiner der kan passe bedst til dig og dit profesionelle arbejde.

Stjenholm ProCare aftaler, der sørger for det hele!

 • Stjernholm ProCare aftaler kan tegnes individuelt på det meste udstyr.
 • Stjernholm ProCare aftaler dækker alt support og låneudstyr og tegnes for 3 år. (Kontakt os på 3810 5070 hvis du har andre behov).

 


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.