Professionelle videoløsninger og produkter fra FUJIFILM hos Stjernholm & Co A/S

Professionelle videoløsninger og produkter  fra FUJIFILM hos Stjernholm & Co A/S

 

Professionelle kameraløsninger

Som en naturlig del af vores rådgivning og levering af professionelle kameraløsninger, har vi hos Stjernholm & Co A/S nu trykket hånd med FUJIFILM Nordic, om at udvide vores Broadcast-afdeling fra kun at forhandle Fujinon, til nu også at føre deres seriøse X-mount Serie.

Partnerskab

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde eksisterende og nye kunder de professionelle og rette kameraløsninger. Partnerskabet med FUJIFILM NORDIC sikrer nu, at vores kunder får endnu flere muligheder at vælge imellem" siger Tai Segel og tilføjer "Vores fornemmeste opgave er at vejlede og rådgive vore kunder i deres opgaver, brugen af udstyr og ellers at tilbyde det som kunderne efterspørger, og som passer bedst ind i netop deres workflow.”

Kom forbi og mød FUJIFILM

Er man interesseret i at høre mere om de mange mulige kameraløsninger og om samarbejdet, skal der sættes kryds ved d. 17. november hvor vi afholder vores vanlige “Drop By Stjernholm”. Her kan man kan komme forbi uden aftale og slutte ugen af med fyraftens hygge og en snak om mulighederne med os og produktspecialist Ib Thordal fra FUJIFILM NORDIC.

 

Vi ser frem til at kunne tilbyde endnu flere professionelle kameraløsninger fra FUJIFILMs sortiment.

 

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.