Hvad er en Stjernholm Edition Apple Computer?

En Stjernholm Edition Mac er en Mac til professionelt brug. Specificeret med kraftigere grafikkort, lynhurtig storage og masser af Ram i den konfiguration der giver det bedste pris/ydelses forhold til brug med professionelle video programmer.

Alle Stjernholm Editions kan tilbydes med en ekstra 4 årig total forsikring, med mulighed for Stjernholm service aftale til en meget lav pris, så du kan være sikker på at dit vigtigste værktøj altid er kørende uanset hvad.

Hvad sker der hvis uheldet er ude?

Som professionel er din Stjernholm Edition Mac med stor sandsynlighed dit allervigtigste arbejdsværktøj. Derfor er det væsentligt at overveje hvad du har brug for, hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for omgående at kunne komme videre.

 

Vi tilbyder indtil flere support løsninger.

Vurder selv hvilken af de 3 muligheder der er bedst for dig:

1. Stjernholm Edition standard 1 års garanti:

Stjernholm Editions har et års garanti der dækker fabriksfejl og lignende. Maskinen skal indleveres og du har ikke en anden i mellemtiden. (hvis muligt tilbyder vi dig at leje en anden maskine).

 

2. Stjernholm ProCare aftale = 100% oppetid.

Vi sørger for samme eller tilsvarede lånemaskine, hvis din maskine skal til reparation og overfører hele dit setup til lånemaskinen (hvis det er teknisk muligt).

Du får også 3 års ubegrænset og prioriteret telefonsupport alle hverdage 9-17

På den måde er din produktivitet sikret med meget lille nedetid, uanset hvad!

 

 

3. Stjernholm ProCare Plus = Support, service, reparationer og hændelige uheld i 4 år.

Hvis du ønsker en Stjernholm ProCare Plus aftale, får du også en forsikring som giver 4 års garanti inkl. dækning af pludseligt opståede skader.

Når uheldet er ude, eller maskinen skal til reparation, så kontakter du forsikringsselskabet og de dækker alle omkostningerne. (Skader og reparationer har en selvrisiko på 500 kr.)

 

Vi sørger for samme eller tilsvarede lånemaskine, hvis din maskine skal til reparation og overfører hele dit setup til lånemaskinen (hvis det er teknisk muligt).

Du får også 4 års ubegrænset og prioriteret telefonsupport alle hverdage 9-17.

Stjernholm ProCare Plus aftalen skal være tegnet senest 14 dage efter købet.

 

Når vi installerer, – så supporterer vi gratis og holder dig kørende det første år!

Når du køber en Mac løsning inkl. installation og dokumentation fra Stjernholm & Co, får du samtidig et års gratis telefon support og installeret låneudstyr, hvis uheldet skulle være ude.

Når vi installerer, holder vi dig også kørende det første år, uden omkostninger for dig.  Er der brug for at vi skal komme on-site og supportere, gælder vores normale support takster.  Efter det første år kan man f.eks tegne en ProCare aftale for at have samme dækning på udstyret.  Tal med os på 3810 5070 om hvad der er den rette løsning for din virksomhed.

Kontakt os på 3810 5070 og få en snak om hvilke support muligheder og maskiner der kan passe bedst til dig og dit profesionelle arbejde.

ProCare aftaler, der sørger for det hele!

  • ProCare aftaler kan tegnes individuelt på det meste udstyr.
  • ProCare aftaler dækker alt support og låneudstyr og tegnes for 3 år. (Kontakt os på 3810 5070 hvis du har andre behov).

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.