Udlejning af andet udstyr

Andet lejeudstyr hos Stjernholm & Co.

Vi hos Stjernholm & Co. står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt. Kontakt os i dag på 3810 5070 og få mere information om vores udlejning af videoprodukter.

Vores udvalg af andet udstyr finder du her:

 

Birddog PTZ Keyboard controller

Birddog PTZ Keyboard-controller giver dig fuld kontrol med et 3-vejs joystick og understøttelse af flere protokoller. Nem betjening af panorering, tilt og zoom. Op til 255 kameraer kan styres. En kompakt og brugervenlig løsning til professionel kontrol.

Kit: 22
500,-/dag

Se mere

 

Blackmagic ATEM Mini Extreme ISO

Blackmagic ATEM Mini Extreme ISO er den ideelle løsning. Med 8 HDMI-indgange, multivisning og streaming via Ethernet eller USB-C kan du skabe imponerende live-produktioner. Optag alle inputs og program til ekstern SSD. Perfekt til firmaer, skoler, bands og meget mere.

Kit: 34
450,-/dag 

Se mere

 

Blackmagic ATEM Mini PRO

Med 4 HDMI-indgange, optagelse af op til 5 separate streams og muligheden for direkte streaming via Ethernet får du professionelle resultater. Oplev også multiview-funktionen, hvor du kan se flere kameraer på én skærm. Enkelhed og kvalitet i ét.

Kit: 33
150,-/dag

Se mere

 

Blackmagic ATEM Mini PRO ISO

 din nøgle til enkel live streaming med professionelle muligheder. Optag op til 5 separate H.264-videostrømme i realtid og skab imponerende produktioner med flere kameraer.

Kit: 32
200,-/dag

Se mere

 

Blackmagic ATEM SDI PRO ISO

Brugervenlig mixer med 4 SDI-indgange, indbygget streaming og optagelse af 5 videostreams i realtid. Nem at sætte op og klar til brug. Gør din liveproduktion mobil med ATEM SDI.

Kit: 35
300,-/dag

Se mere

 

Blackmagic Videohub 10x10 12G

Zero latency 12G-SDI videorouter, som understøtter enhver kombination af SD, HD og Ultra HD på routeren på samme tid.

Kit: 106
400,-/dag

Se mere

 

DataColor Spyder X Elite kit

Den ultimative løsning til kalibrering af skærme, projektorer og bærbare computere. Det er designet til fotografer og designere, der ønsker kontrol over deres farveworkflow. Hurtig og præcis kalibrering på bare et minut eller to.

Kit: 64
100,-/dag

Se mere

 

EcoFlow Delta MAX (2016Wh)

Kraftfuld og kompakt power station til enhver opgave. Oplad op til 11 enheder samtidigt og nyd den enorme kraft i en bærbart design.

Kit: 98
530,-/dag

Se mere

 

EcoFlow Delta Pro (3600Wh)

Bærbart batteri med et udvideligt økosystem og masser af strømkapacitet. Uafhængighed og pålidelig strømforsyning, uanset hvor du er.

Kit: 99
875,-/dag

Se mere

 

EcoFlow RIVER 600 Pro (720Wh)

Bærbar strømforsyning med masser af kapacitet til eventyr og opladning af enheder. Hold strømmen kørende i timevis, uanset hvor du er.

Kit: 97
180,-/dag

Se mere

 

EcoFlow Solar Panel 160W

Ekstra stort, foldbart panel til opladning af dine EcoFlow-batterier med solenergi. Effektiv og praktisk til udendørs brug.

Kit: 100
95,-/dag

Se mere

 

Manfrotto Stativ CF Twin leg med bund spreader + 608 Nitrotec video hoved

Det oliedæmpede videohoved har et præcist modvægtssystem og mulighed for kontrolleret kamerabevægelse op til 8 kg. Det lette og holdbare aluminiumstativ giver stabilitet og alsidighed. Perfekt til professionelle optagelser i enhver situation.

Kit: 71
350,-/dag

Se mere

 

Sirui BCT-2203 video stativ + BCH-10 video hoved

Perfekt til stabile optagelser med justerbar friktion og modvægt. Letvægtsdesign og pålidelig sikkerhedslås til dit kamera. Et ideelt valg til professionelle optagelser.

Kit: 70
350,-/dag

Se mere

 

Blackmagic Focus & Zoom Demand

Fokus og Zoom kontrol til Blackmagic Studio kameraer.

Kit: 101
160,-/dag

Se mere

 

Blackmagic Focus & Zoom Demand + Ursa Studio Viewfinder

Focus & Zoom Demand + Ursa studiStudio Viewfinder. Info: Fokus og Zoom kontrol til Blackmagic Studio kameraer + Studio Viewfinder.

Kit: 102
600,-/dag

Se mere

Atomos Shogun 7

Oplev præcis HDR-monitoring, optagelse og switching men også imponerende billedkvalitet der gør den perfekt til film, TV og streaming. Tag kontrol over din live video streaming.

Kit: 29
500,-/dag

Se mere

Atomos Shogun Inferno

Shogun Inferno kombinerer avancerede HDR- og skærmteknologier med høj lysstyrke, høj billedhastighed og rå-optagelseskapacitet sammen med afspilnings- og redigeringsfunktionalitet, der tilskynder til samarbejde på sæt.

Kit: 79
330,-/dag

Se mere

Blackmagic Video Assist 7 12G

7" 12G HDR - 2500 Nits monitor med indbygget Blackmagic RAW og ProRes Recorder.

Kit: 111
300,-/dag

Se mere

Roland AV mixer VR-4HD

VR-4HD er både en fuldblods videomixer OG professionel lydmixer OG video-grabber kort OG multi-viewer-skærm i én lille lækker kasse.

Kit: 113
990,-/dag

Se mere

   

 

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.