Spar tid med Multicam Logging

Spar tid med Multicam Logging

Kan man virkelig det?  – Jæs, jæs ooooog jæs!

…er ofte et svar vi bruger gentagne gange når vi har demonstreret nogle af de geniale software løsninger til ingest, playout og multicam logging fra Softron Media Services.

Derfor synes vi at det var på tide at fortælle om det lidt bredere, så du også kender til de store tidsbesparelser der kan hentes i nogle workflows som de færreste faktisk er klar over.

Multicam logging – indspil din video switcher og spar tid!

For der er ingen grund til at gøre det samme arbejde to gange!

Multicam logger “optager” dine switcher moves via GPI eller over IP ( med f.eks ATEM swtichere fra blackmagic), du kan også indsætte markers undervejs til at angive specielt interessante steder i din produktion.

Samtidig optager du alle dine kameravinkler med f.eks Softron Movierecorder.

Når du så er færdig med eventet eller produktionen, så eksporterer du et færdigt Final Cut 7, Final Cut X eller Premiere projekt med al din switching ( optaget da du live switchede) alle markers du har indsat m.v. Det eneste du behøver at gøre er at rette de par fejl du lavede undervejs.

...I STEDET FOR AT LAVE DET HELE EN GANG TIL!

 

 

Systemet er så genialt at der er et patent på det, hvilket gør denne software lidt dyrere end andet softtron software, men bruger du ugentligt tid på at efter redigere multicam optagelser er softwaren hurtigt tjent hjem! (koster i omegnen af 18.000 kroner)

Alle der arbejder med multicam optagelse og samtidig klipper live i en videoswitcher for senere at klippe det hele en gang til, vil kunne spare utrolig meget tid ved at benytte Multicam logging.

Stjernholm & Co tilbyder komplette rackmonterede løsninger der kan bruges i marken eller i OB vogne, studie kontroller m.v. og har leveret softron løsninger til alt lige fra små foreninger til statsligt TV.  

Kontakt os på 3810 5070 og få en uforpligtende samtale om dine behov!

 Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.